Search
U bent hier:   Over ons
  |   Inloggen

Minimaliseren
Schoonheidssalon PUUR Gewina                             


Schoonheidssalon PUUR Gewina is een professionele schoonheidssalon in het centrum van Oldemarkt, gespecialiseerd in huidverbetering, welke staat voor kwaliteit, ontspanning en resultaat.

Net zoals je iedere dag je tanden poetst en haren wast, heeft je huid ook die verzorging nodig. Zo houd je niet alleen je huid in goede conditie, maar voorkom je huidproblemen en vertraag je het verouderingsproces. Een combinatie van een goede begeleiding en het gebruik van de beste producten is hierbij van groot belang. Dit alles kan alleen bereikt worden met een gecertificeerde begeleiding.

Kwaliteit staat voorop bij Schoonheidssalon PUUR Gewina. Tijdens de behandelingen krijg je dan ook uitgebreid advies en begeleiding om optimale resultaten te bereiken met je huid, gecombineerd met heerlijke ontspanning. Kijk hier voor meer informatie. alle behandelingen zijn ook te bestellen als cadeaubon, ideaal om iemand mee te verwennen!

Schoonheidssalon PUUR Gewina is 24 uur per dag voor jou bereikbaar voor vragen over producten, de werking hiervan op de huid of om een afspraak te maken.

Tot gauw!